RAČUNARSKE MREŽE I PRIKLJUČENJE NA INTERNET


Kvalitetni informacioni putevi omogućavaju brz i siguran protok informacija. Dobro projektovana i instalirana mreža, minimalno angažuje vaše vreme i sredstva, i olakšava održavanje.

Kroz dugogodišenje iskustvo i reference, Probitasov tim stručnjaka pruža uslugu projektovanja i realizacije LAN i WAN računarskih i komunikacionih mreža, kao i isporuku raznovrsne mrežne opreme i softvera.

U mogućnosti smo da pokrijemo sve faze realizacije računarske mreže počev od izvođenja kablovske infrastrukture, puštanja u rad aktivne mrežne opreme, pa do instalacije i podešavanja mrežnih operativnih sistema i servisa.

Usluge:

  • LAN/WAN aktivna mrežna oprema (router, modem, L2 i L3 switch, wireless povezivanje, access point, media converter, firewall, UPS…)
  • Hadrver (serveri, radne stanice, periferije…)
  • Softver (operativni sistemi, specijalizovani softveri, zaštita…)

Da vaš informacioni sistem i mreža dobro funkcionisali, potrebno im je redovno održavanje.

Kroz ugovore o održavanju, Probitas svojim klijentima nudi tri vrste održavanja:

  • Preventivno održavanje su periodične akcije na informacionom sistemu, kao što su fizičko ćišćenje opreme, defragmentacija diskova, analize sistemskih logova, ažuriranje operativnih sistema i aplikacija itd.
  • Proaktivno odžavanje je korišćenje raznih monitoring alata koji će nas na vreme obavestiti o potencijalnim problemima i time nam omogućiti da se taj problem reši i pre nego što se pojavi.
  • Interventno održavanje je rešavanje problema u trenutku kada se on pojavi, brzo i efikasno, bez zastoja rada vašeg preduzeća.

Svi naši klijenti, u saradnji sa nama, su navikli na nesmetani rad i odlično funkcionisanje sistema i računarske mreže, što njihovo radno okruženje čini zdravom sredinom u kojoj je vrlo prijatno obavljati svoj posao.